Laatste Nieuws

TEAMSPONSORS (klik voor website) :  

       

                               

 

                 Hoofdsponsor                       Sub-sponsor                                 Sponsoren           

 

Meer nieuws lezen ? Kijk ook in archief…  

 

Bijgewerkt: 21 februari 2017

 

Een goed begin is het halve werk…

 

VVO 3 is uiterst goed de winterstop doorgekomen, zo bleek zaterdag jl. op Sportpark de Pinkenberg. Zij traden daar aan tegen de Zevenaarse tegenstander OBW 2. De beide ploegen komen elkaar al jaren tegen in de competitie, waarbij de eindstand meestal in het voordeel van VVO 3 uitviel. Eerder dit seizoen, in Zevenaar, was het echter OBW die de winst (3-2) naar zich toe wist te trekken. VVO 3 is gelukkig uiterst scherp uit de winterslaap gekomen, zo bleek. Al na 45 seconden stond de stand 1-0 op het scorebord. Wonderwel was de eindstand nog 'slechts' 4-0.  

VVO 3 heeft zich ook op de valreep nog weten te versterken met 2 nieuwe aanwinsten. Pas in de week voorafgaande aan deze ontmoeting kwamen beide transfers tot stand. Het betreft de spelers Chiem 'André' Kock en Roel 'Princess' Cosijnse. Zij bleken een directe versterking voor het team.

Zoals gezegd kwam VVO 3 heel sterk uit de startblokken. Direct na de aftrap was het aanvaller Brian 'Gio' Donderwinkel die op links een geslaagde actie inzette die eindigde in een voorzet op de meegelopen Theun 'Relax' Eenhoorn. Deze wist goed af te leggen op aanvoerder Luuk 'Matic' Motshagen die de bal langs de Zevenaarse doelman schoot, 1-0. Het beloofde een mooie eerste helft te worden door dit snelle doelpunt, maar dat bleek anders uit te pakken. VVO 3 kreeg wel een heel aantal kansen in de eerste helft, maar ook OBW liet zich niet onbetuigd. Zij waren schijnbaar direct wakker geschud door de vroege achterstand. Al met al werd er aan de thee begonnen met een 1-0 ruststand.

In de rust werd er omgeschakeld van het veilige 4-4-2 naar een aanvallender 4-3-3. Hierbij werd linkshalf Boy 'Pinda'Nefkens centrale middenvelder en verhuisde Cosijnse naar de linkshalf positie. Centrale middenvelder Sjors 'Giorgio' Antheunis nam weer de rechtshalf positie over van Cosijnse. Belangrijker was nog dat Eenhoorn, Donderwinkel en Benjamin 'Bennie' Windhouwer de aanvallende posities innamen. En dat betaalde zich ook uit.

In de 56ste minuut viel de 2-0. Helaas was het een Zevenaarse verdediger die de bal achter zijn doelman schoot, omdat hij hem weg wilde schieten. Dit werd veroorzaakt door enige verwarring die ontstond na een overtreding op Windhouwer. Waar gedacht werd dat ( de verder prima leidende ) arbiter Reurts zou fluiten voor de overtreding gebeurde dat niet. En dus moest hij wel dit doelpunt toekennen. Wat uiteraard ook een breekpunt was in de wedstrijd. Slechts 4 minuten later maakte VVO 3 al aan alle illusies voor OBW een einde. Nefkens zette de bal voor vanaf de linkerkant en Windhouwer wist de 3-0 binnen te tikken. Na weer een aantal gemiste kansen duurde het tot de 75ste minuut voordat er weer werd gescoord. Voor de tweede maal was het Eenhoorn de betrokken was bij een doelpunt. Hij plaatste de bal op de vrijgelopen Cosijnse die, met een lob over de Zevenaarse doelman, de bal in het doel liet belandden, 4-0.

Met deze 4-0 was dus ook de eindstand bereikt en wist VVO 3 eindelijk weer eens 3 punten bij te schrijven. Na het ongelukkige verloop van de eerste seizoenshelft ( VVO 3 heeft al jaren in de winterstop niet meer zo'n lage klassering gehad ) hopen wij dat het tweede deel van de competitie beter verloopt. Het gemis van Menno 'Puyol' Kostelijk lijkt in ieder geval goed opgevangen te zijn. De eerstvolgende ontmoeting is op 11 maart. De zware uitwedstrijd tegen Groessen 3. VVO 3 heeft een aantal weken om zich weer op te laden voor dit duel. 

 

 

3-2-2017

Wij zijn weer begonnen ! 

VVO 3  is vorige week weer begonnen aan de voorbereiding op de voortzetting van het seizoen. Daarbij start het vriendenteam met een lastige uitwedstrijd op 11-2 in Doetinchem tegen het plaatselijke DZC'68 7. 

Wij hadden u in ieder geval 1 opzienbarende wintertransfer willen melden, maar deze is op dit moment nog niet afgerond. Voor het einde van deze week hopen wij met het bericht te kunnen komen. Daarnaast hadden wij u nu al onze vernieuwde website willen presenteren maar de lancering hiervan heeft ook wat vertraging opgelopen. 

In de winterstop hebben wij wel onze aanvoerder Menno 'Puyol' Kostelijk moeten laten gaan. Hij vertrok naar Levante in het Spaanse Valencia. Omdat hij voor een half seizoen verhuurd is, verwachten wij dat hij bij de start van het nieuwe seizoen 2017/2018 weer bij ons op het veld verschijnt. Wij wensen hem uiteraard veel succes in Valencia.

Wij verwijzen u ook graag naar het artikel over zijn vertrek via deze link:

https://www.gelderlander.nl/rheden/droomstage-velps-voetbaldier-bij-oude-club-johan-cruijff

Hierbij ook een aantal foto's van de uitzwaai party.

  

 

 

 

 

 

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie