Nieuws juni/juli 2011

.

28 juli 2011

VVO 3 gaat weer in training

Woensdag 24 augustus start voor VVO 3 zaterdag weer de training. Waarschijnlijk zal dit nog niet zijn met een selectie die op peil is ( waar hebben we dat meer gehoord ? ) . Een aantal nieuwe aankopen zijn nog niet definitief en er wordt nog steeds volop gescout door de technische staf. Piet Velthuizen viel helaas af omdat hij toch een contract tekende bij Vitesse. Nicky Hofs en Ruud Knol zijn gelukkig nog wel beschikbaar maar willen wachten op een betaald voetbalclub wanneer die zich aandient.

 

14 juli 2011

Nog geen aankopen defintief bij VVO 3

Net als "grote broer" Vitesse heeft ook VVO 3 moeite om de geplande nieuwe spelersaankopen definitief te maken. Zo zijn de inschrijvingen van de Boer en Geurds nog steeds niet afgerond en bleek de geplande topkeeper toch niet haalbaar.  Ook VVO 3 heeft dus inmiddels last van haar imago. er dienen zich wel veel spelers aan maar ook genoeg die niet het gewenste niveau hebben. Niettemin blijft de leiding positief in de opvatting dat voor het begin van het seizoen de selectie op sterkte is. Prioriteit heeft nu een kwalitatief sterke doelman. Ook de supporters roeren zich nog niet al zijn zij wel nieuwsgierig naar de nieuwe spelers.

 

 

20 juni 2011

VVO 3 viert het slot van het seizoen

Vrijdag 19 juni jl. heeft VVO 3 de afsluiting van het seizoen gevierd met een feestelijke barbeque. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte werd het toch een zeer gezellige avond. Er was voldoende te eten en vooral ook te drinken. Op deze avond werd ook het nieuwe teamlogo gepresenteerd. Het ontwerp is mede tot stand gekomen door de belangeloze medewerking van MR Reklame te Arnhem. Die zijn we daar dan ook zeer erkentelijk voor. Verder is die avond gesproken over nieuwe sponsors en de wensen voor het aan te schaffen uittenue en andere teamwear.

VVO 3 dankt de fam. Motshagen voor het beschikbaar stellen van een deel van hun woning en tuin en onze sponsors Gamba voor hun bijdrage van de vis en frisdrank en SPFI voor het bier. Verder uiteraard onze onvolprezen elftalmanager Carla Kostelijk voor het sponsoren van de wijn. Het was fijn dat ze er was ondanks haar ongemak na een operatie.

Voor veel spelers eindigde de avond zeer laat , of anders gezegd heel vroeg. De foto's van de avond zijn te zien in het fotoalbum.

 

 

3 juni 2011

Theo Bos wijst VVO 3 in training de weg naar (meer) succes

FC Dordrecht trainer Theo Bos (en oud-Vitesse trainer en speler)  heeft woensdagavond de afsluitende training voor dit seizoen verzorgd. Hij heeft daarmee een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de selectie van VVO 3 zaterdag. En hij gaf de spelers veel leermomenten die van grote waarde zijn voor het komende seizoen. De gehele selectie was na de training, ondanks de vermoeidheid, in een jubelstemming. Bos had de spelers stevig laten trainen met veel dynamische trainingsvormen, maar welk amateur team in de 6e klasse krijgt ooit een training van een gerenommeerd betaald voetbal trainer als hij.

Zijn reactie na de training was dat hij toch wel spelers had gezien die genoeg kwaliteit hadden voor een hoger niveau. Iets wat uiteraard leuk is om te vernemen van een trainer als Bos. Niettemin zal het vrienden team zoals het op de training stond bij elkaar blijven in het volgende seizoen. En dan zal er ook weer een poging worden gedaan een bekende betaald voetbaltrainer een gast training te laten verzorgen.

Het verzoek aan Bos, en zijn toezegging een training te verzorgen, was van eerder dit seizoen. Door zijn aanstelling bij Polonia Warschau kon dit destijds helaas niet gepland worden. Dat Bos een man van zijn woord is liet hij echter nu blijken. VVO 3 zaterdag is hem dan ook erg dankbaar hiervoor.  

Na afloop van de training was er nog meer feest want coach Michel "Papa" Schollen werd in het zonnetje gezet omdat hij de dag ervoor 50 jaar was geworden. Hij bedankte "zijn" jongens ook hartelijk voor de verrassing en noemde ook hoofdsponsor en grensrechter Willem 'Merab' Nefkens en vaste scheidsrechter René Aveskamp voor hun bijdragen aan het team in het afgelopen seizoen. In een gevraagde reactie ging ook nog een speciaal woord van dank uit naar Carla 'Regelaar' Kostelijk die de organisatie van de surpriseparty na afloop van de training  voor haar rekening had genomen en het gehele seizoen alle formaliteiten rondom het team heeft verzorgd.

 

Foto's van de training van Theo Bos zijn te zien in het foto album. Hieronder een tweetal foto's van de training als preview.

 

alt

Theo Bos wijst VVO 3 de weg naar een…. kampioenschap?

alt

Even afzien maar…kom op ! 

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie