Nieuws augustus 2011

 

25-8- 2011

"De sfeer is goed!"

VVO 3 heeft gisterenavond op een drukkend warm Sportpark "de Pinkenberg" de eerste training van het seizoen afgewerkt. De publieke opkomst bij de training was heel groot maar het eerst regenachtige weer zorgde er tioch voor dat de toeschouwers huiswaarts keerden. Dit betekende wel dat de selectie de eerste training in alle "rust" kon afwerken. Het was een pittige training die vooral gericht was op de conditie, balgevoel en communicatie. Verder bleek dat de sfeer in de selectie uitstekend is. Deze uitspraak schalde dan ook geregeld over de velden tijdens de training.

 

24-8-2011

Coach Schollen vergroot kennis

Naast het blijven scouten heeft VVO 3 coach Michel 'Papa" Schollen gisteren tijdens een bliksemstage bij 1 van de betere oefenmeesters in de Regio Arnhem zijn trainerskennis weten te vergroten. Door deze stage heeft hij meer dan 1000 verschillende oefenvormen in zijn bezit gekregen, wat uiteraard zijn vruchten zal moeten afwerpen in het komende seizoen. Vanavond bij de eerste training zal hier wellicht al wat van te merken zijn.

VVO 3 heeft dus behalve geinvesteerd in de kwaliteit van de selectie dit inmiddels ook in de technische staf gedaan.

 

21-8-2011

VVO 3 bijna klaar voor seizoenstart

A.s. woensdag 24-8 start de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor VVO 3 zaterdag. Hiervoor worden er op zaterdag 27-8 een aantal oefenwedstrijden gespeeld op Sportpark de Pinkenberg. De selectie is zo goed als rond en ook  het nieuwe reservetenue zal binnenkort worden geleverd.

Spelers en technische staf hebben de afgelopen maanden veel wedstrijden bekeken en een heel aantal spelers heeft ook alweer een individueel trainingsprogramma afgewerkt om in conditie te komen. Wij hebben vernomen dat de conditie voor de derde helft inmiddels op peil is.

VVO 3 zaterdag zal door wat verschuivingen een aantal nieuwe tegenstanders tegenkomen dit seizoen. Deze nieuwe tegenstanders zijn te vinden in de rubriek Programma, uitslagen en standen.

 

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie