Nieuws April 2012

 

29-4-2012

 

'Pinda' maakt 'Tijgernoten'van VVO 3 zaterdag

 

Aan de hand van gelegenheidscoach Boy 'Pinda' Nefkens bleek VVO 3 zaterdag geen schim van het team wat een week eerder zo hopeloos verloor van Jonge Kracht. Nefkens leek het team te hebben getransformeerd in 'Tijgernoten', en dan de scherpe variant.

Vooraf werd er gevreesd voor de wedstrijd van zaterdag jl. tegen Gazelle Nieuwland 5 , de nummer 2 van de competitie. Deze vrees werd ook gevoed door het ontbreken van Boy 'Pinda'Nefkens ( hamstringblessure ) , Brian 'Gio'Donderwinkel ( verplichtingen elders ) en keeper Thomas 'Meerits'Begemann ( oververmoeid door stage in Rome ). Tot overmaat van ramp bleek zaterdagochtend ook nog Luuk 'Matic'Motshagen ziek te zijn. 

Hierdoor, en gelet op de prestatie een week eerder, waren een aantal omzettingen in het team gedaan. Patrick 'Patjuh'Begemann nam de rol van zijn broer als keeper over ( en deed dat weer fantastisch ). Mike 'Het Kanon'Elfferich was gelukkig weer beschikbaar als rechtsback, en het centrum van de verdediging werd nu gevormd door Erik 'Helikopter'de Boer en Robbert 'Handjes'Wielema of Jim 'Duitser'Wandt.Sander 'Mooisander'Schollen was naar de linksback positie verhuisd, Linkshalf werd Ward 'Wardarazzi' van Santen en centraal op het middenveld stonden nu Luca 'Beer'Geurds en Sjors 'Twee' Antheunis ( Motshagen hield het maar even vol), en rechtshalf was aanvoerder Menno 'Puyol' Kostelijk. De aanval werd gevormd door Mark 'Markie' Schollen , Sam 'Wodka' Reijnen of Rolf 'Lenny' Peters.

Normaliter waren al deze omzettingen het spel niet ten goede gekomen maar niets bleek minder waar. Wellicht kwam het ook door de voortdurende scherpe coaching van Nefkens maar VVO 3 speelde met overzicht, scherp en kort op de tegenstander en met snelle en gevaarlijke uitvallen. En dus werd er overtuigend met 3-0 gewonnen . Belangrijk was ook dat dit vooral als een sterke teamprestatie tot stand kwam.

In de 25ste minuut scoorde VVO 3, nadat er al een aantal kansen waren gecreëerd, voor de eerste keer. Antheunis gaf een pass vanaf het middenveld op Mark Schollen die de keeper kon uitspelen en vervolgens eenvoudig de 1-0 kon aantekenen. Een terechte voorsprong op dat moment. VVO 3 ging rustig op dezelfde voet verder wat dan ook de inleiding werd voor een actie waar de beide broers Schollen in betrokken waren. Een lange pass van achteruit van Sander Schollen werd door Mark Schollen opgepikt waarna hij direct in de rechterhoek de 2-0 wist te scoren. 

Na de theepauze had VVO 3 wel moeite om weer in hun spel te komen. Gazelle Nieuwland zette meer druk naar voren, zonder echt gevaarlijk te worden, en VVO bleek vaak een stap te laat. de afvallende bal kregen ze niet onder controle en de passing was vaak wat onnauwkeurig. De tweede helft werd hierdoor als kijkspel ook wat saai. Pas in de 84ste minuut was het weer raak. Weer Sander Schollen nam de bal op volle snelheid mee naar voren en geen Gazelle speler kreeg hem, of de bal, te pakken, Op het juiste moment gaf hij de assist op de vrijstaande Peters die hiermee voor de tweede maal dit seizoen zijn 'Moment of Fame' kreeg en de 3-0 wist te scoren. Hiermee was ook de eindstand bereikt.

Bijzonder was verder dat dit de afscheidswedstrijd was van Jim Wandt en Ward van Santen. Beiden gaan volgend seizoen in hun woonplaats Groningen voetballen. Bij dit feit werd dan ook door de technische staf en het team uitgebreid stilgestaan en beiden werden onder luid applaus bedankt voor hun bewezen diensten. 

Volgende week wacht weer een lastige tegenstander, Arnhemse Boys 3. VVO 3 zal dan weer eenzelfde wedstrijd moeten spelen om in de race te blijven voor een hoge eindklassering. Hopelijk zijn alle spelers dan van hun blessures hersteld en zitten in de hoofden verankerd hoe zij deze zaterdag Gazelle Nieuwland opzij hebben gezet.

 

 

 

23-4-2012

 

Inspiratieloos VVO 3 zaterdag de weg kwijt

 

Schreven wij vorige week nog dat VVO 3 zaterdag jl. er een mooie wedstrijd van zou maken moeten wij die woorden terugnemen. Tegenstander Jonge Kracht 3 zal daar wellicht anders over denken want die namen 3 punten mee naar huis. Wij waarschuwden al dat Jonge Kracht kon verrassen en dat VVO 3 echt 'aan de bak' zou moeten. Het eerste gebeurde inderdaad en het tweede niet. VVO 3 verloor kansloos met 2-7 .  De ploeg leek volledig de weg kwijt te zijn, er was nauwelijks enige lijn in het spel te ontdekken en geen speler nam de rest van het team op sleeptouw. Wellicht bezweek het team dan toch onder druk van het behalen van een tweede plaats in de eindklassering.  Met 5 punten achterstand op Gazelle Nieuwland 5, volgende week de tegenstander, is dit doel ver weg en moet er zelfs gevreesd worden voor het kunnen vasthouden van de derde plaats. Arnhemse Boys 4 heeft dan wel 2 punten achterstand maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

In het begin van de wedstrijd leek er nog geen vuiltje aan de lucht. VVO 3 combineerde goed en de posities bleven redelijk goed bezet. Het afwezig zijn van de sterke rechtsback Mike 'Het Kanon' Elfferich leek geen invloed te hebben op dat moment maar bleek toch vervelender dan gedacht.

In de 11de minuut kwam VVO 3 op voorsprong door een goal van, wie anders dan, Boy 'Pinda' Nefkens. Met zijn aandachtig toekijkende vriendin op de tribune wilde hij uiteraard laten zien wat hij waard was. Het doelpunt kwam via prima combinatiespel tot stand via de rechterkant wat eindigde bij Brian 'Gio' Donderwinkel die de bal prima voorgaf op Nefkens, 1-0. Nog geen 4 minuten later was het zelfs weer raak voor VVO 3. Opnieuw een vloeiende aanval de nu eindigde bij Nefkens die schoot op het Jonge Kracht doel. De bal kaatste terug en werd daardoor eenvoudig in te tikken voor Donderwinkel.

In de 23 ste minuut zorgde slap ingrijpen in de VVO 3 verdediging voor de aansluitingstreffer van Jonge Kracht, 2-1. Niettemin leek er nog niet veel aan de hand al ging VVO 3 wel krampachtiger voetballen en leek de wil en inspiratie langzaam uit de ploeg te verdwijnen. Toch bleef deze stand tot de theepauze staan.

Coach Michel 'Papa' Schollen gaf in de rust aan dat er gevoetbald moest worden zoals in het eerste kwartier van de eerste helft en dat op die manier de wedstrijd in winst omgezet kon worden. De spelers zelf wisten heel goed waar het aan ontbrak en leken ook gemotiveerd aan de tweede helft te beginnen. Maar in de 47ste minuut kwam Jonge Kracht al langszij, 2-2. VVO 3 leek zich vervolgens wel te herpakken al merkte je wel dat spelers steeds meer net een stap te laat waren. Bovendien mislukten combinaties, werden passes niet begrepen of niet op tijd gegeven en werd er niet voldoende druk gezet op de tegenstander.

Het haast onvermijdelijke gebeurde dan ook in de 66ste minuut, Jonge Kracht kwam op 2-3. En daarmee leek er iets te knappen bij VVO 3 want geen minuut later maakte Jonge Kracht al de 2-4. In de 73ste minuut ontsnapte Luuk 'Matic'Motshagen nog aan een rode kaart door een aanvaller van Jonge Kracht in het strafschopgebied neer te leggen. De terecht toegekende penalty werd onberispelijk benut, 2-5.

VVO 3 ging vervolgens vol op de aanval spelen maar vergat daarbij te verdedigen. Daarnaast vielen achter elkaar spelers met blessures uit, Jim 'Duitser'Wandt met een heupblessure, Sander 'Mooisander' met een bovenbeen blessure, Rolf 'Lenny' Peters bleek teveel last te hebben van een kuitbeen blessure en tot overmaat van ramp viel ook nog eens Boy 'Pinda' Nefkens uit met een hamstringblessure (gevreesd wordt dat hij langer uitgeschakeld is). Gevoegd bij het niet topfit zijn van aanvoerder Menno 'Puyol' Kostelijk en Mark 'Markie'Schollen, beiden waren ziek in de week voorafgaande aan dit duel, kan daar ook een oorzaak gevonden worden van het slechte spel in deze wedstrijd.

Jonge Kracht wist door dit alles eenvoudig uit te lopen naar een monsterscore. In de 79ste minuut scoorden zij de 2-6 en in de 85ste minuut ook nog eens de 2-7.

Dit maakte het tot een wedstrijd om snel te vergeten maar zou wel moeten leiden tot een betere instelling van de ploeg in de laatste 4 wedstrijden van dit seizoen. Zoals gezegd wacht volgende week de topper thuis tegen Gazelle Nieuwland, de week erna ontvangen ze thuis het lastige Arnhemse Boys 3 en de week daarna weer een zware uitwedstrijd tegen het Zevenaarse DCS 2. Hopelijk herpakt de ploeg zich en steken de spelers vooral de hand in eigen boezem na deze slechte prestatie. En spelen ze nog een mooi slot aan het seizoen.  Er zit voldoende voetbal in het team om dit te doen slagen.

 

 

15-4-2012

 

Waar eindigt VVO 3 zaterdag dit seizoen ?

 

Waar andere teams uit de competitie na de winterstop steken hebben laten vallen blijft VVO 3 zaterdag onverslaanbaar en vooral overtuigend winnen. Ook AVW'66 9 kon zaterdag jl. op Sportpark Hamerden in Westervoort niets inbrengen tegen de scoringsdrift van VVO 3. En dus eindigde ook deze wedstrijd in een niet eens geflatteerde 0-7. Opvallend genoeg worden er door VVO 3 nu ook steeds mooiere doelpunten gemaakt, die in deze wedstrijd ook te bewonderen vielen. Inmiddels is de ploeg schijnbaar ook gewend aan het voetballen op slechte velden (waarom is het toch dat er in deze klasse op zulke slechte velden wordt gespeeld ?) en dus vragen wij ons af wie VVO 3 nu nog gaat stoppen. Met nog 5 wedstrijden te gaan ligt een mooi slot aan deze competitie voor VVO 3 in het verschiet. In de nabespreking van deze wedstrijd werd dan ook gespeculeerd over een mogelijke eindklassering in de top 3 van de ranglijst.

In tegenstelling tot veel wedstrijden dit seizoen, en met de ervaring van vorige week, begon VVO 3 rustig aan de wedstrijd. Om even aan het veld te wennen werd de bal rond gespeeld, een aantal aanvallen opgezet, en de tegenstander afgetast. AVW'66 werd ook de bal gegund om te kijken waar de kwaliteiten lagen. Al snel bleek dat AVW'66 deze middag geen partij zou zijn voor VVO 3 en dus werd de druk langzaam opgevoerd. Brian 'Gio'Donderwinkel en Boy 'Pinda' Nefkens stond haast vanzelfsprekend aan de basis van het eerste doelpunt in de 20ste minuut. Donderwinkel had in het centrum van de aanval balbezit en gaf op het juiste moment een sublieme steekpass af op Nefkens, die hierdoor vrij kwam voor de keeper. En dan weet je dat Nefkens niet faalt, 0-1.

Steeds meer aanvallen rolden op de AVW'66 keeper af maar er werden toch ook nog wel wat kansen gemist. In de 36ste minuut kreeg Nefkens het hierdoor 'op de heupen' en zette maar eens een solo in langs de linkerkant. Op snelheid en met zijn balvastheid is hij niet te kloppen, en zeker niet door de AVW verdedigers, en dus stond het 0-2.

Door een fout in de AVW verdediging werd het vlak voor rust, in de 43ste minuut, nog 0-3. Een AVW verdediger leverde de bal in bij Nefkens die op kon lopen richting AVW doel en een pass kon geven op Patrick 'Patjuh' Begemann. Deze heeft ook bewezen geen moeite te hebben het net te vinden en scoorde dan ook de 0-3.

Als AVW'66 al gedacht had nog een behoorlijk resultaat neer te kunnen zetten werd die hoop vlak voor de theepauze helemaal de grond ingeslagen. Aanvoerder Menno 'Puyol' Kostelijk kreeg de bal  in de 45ste minuut aangegeven door Nefkens en kon uithalen.Dit schot werd van richting veranderd en daardoor onhoudbaar voor de AVW doelman, 0-4.

Na de rust ging VVO 3 nog even door op de ingeslagen weg van de eerste helft. Al in de 49ste minuut was het de beurt aan Donderwinkel. Waar hij op de training voor deze wedstrijd al had laten zien weergaloos te kunnen scoren was ook dit doelpunt een hele fraaie. Vanaf een meter of 18 afstand aan de linkerkant krulde hij de bal mooi, met rechts, in de rechterhoek van het AVW doel, 0-5.

Vervolgens nam VVO 3 gas terug om rustig de wedstrijd uit te gaan spelen. Er werd meer gecombineerd en balbezit gehouden. AVW wist af en toe wel wat te doen maar bleek niet in staat om keeper Thomas 'Meerits' Begemann te verslaan die voor de tweede wedstrijd op rij zijn doel schoon wist te houden. In de 77ste minuut was het een verkeerde uittrap van de AVW doelman die het volgende doelpunt inleidde. Deze bal werd opgepikt door Luuk 'Matic'Motshagen die van grote afstand de bal mooi in het AVW doel liet belanden, 0-6. Ook dit doelpunt was van grote schoonheid en een uitstekend staaltje van techniek. 

Een minuut (78ste) later kwam het laatste doelpunt van de middag tot stand. Weer Donderwinkel vuurde op het AVW doel maar zijn schot ketste af op de keeper. De attente Nefkens wist de bal echter binnen te tikken voor de 0-7. De laatste 12 minuten van de wedstrijd gebeurde er niet zoveel meer, het was een ruim gelopen koers. AVW was onmachtig en VVO 3 geloofde het verder wel.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht 3, een middenmoter. In ieder geval een tegenstander die kan verrassen en dus zal VVO 3 weer echt 'aan de bak' moeten. Winst is belangrijk om in de race te blijven voor een top 3 eindklassering. U bent van harte welkom om deze belangrijke wedstrijd te komen bekijken. Wij weten zeker dat VVO 3 zaterdag er weer een mooie wedstrijd van gaat maken.

 

 

7-4-2012

 

VVO 3 scoort 100ste doelpunt !

 

Vorige week melden wij u reeds dat VVO 3 zaterdag op weg was naar het 100ste competitiedoelpunt dit seizoen. Dat het al in de wedstrijd tegen DVV 3 gerealiseerd zou worden hadden wij niet direct verwacht. En nadat de eerste helft met een 0-0 stand geëindigd was al helemaal niet meer. VVO 3 kreeg in de tweede helft echter vleugels en overliep DVV 3 aan alle kanten. VVO 3 had de eerste helft grote moeite met het veld, wat schandalig slecht was, maar bleek in de tweede helft er zich niets meer van aan te trekken. Wat maar weer aantoont hoe volwassen deze ploeg geworden is. Het 100 ste doelpunt werd gemaakt door niemand minder dan steunpilaar Luca'Beer'Geurds. Als verdediger komt hij niet vaak voor de goal maar doordat hij nu even als middenvelder opgesteld stond kreeg hij dit buitenkansje. Een ander hoogtepunt was dat Boy'Pinda'Nefkens alweer zijn 30ste doelpunt in deze competitie wist te maken.   

Zoals gezegd was het veld in zo'n slechte staat dat dit enorm de wedstrijd beïnvloedde. En zeker ook het voetbal van beide ploegen niet ten goede kwam. Omdat VVO 3 normaliter kort combinatievoetbal speelt met snelle uitvallen hadden zij de meeste moeite om hieraan te wennen. Ingespeelde ballen sprongen op, lange passes die niet onder controle waren te krijgen door de vreemde capriolen die de bal bij het opstuiten maakte etc.  Er waren uiteraard wel kansen (aan beide kanten) maar deze benutten bleek lastig. Dus stond er de brilstand bij de rust.

Tijdens het overleg in de rust werd besproken dat er meer van de goal gevoetbald moest worden en er meer druk op de bal moest komen. Coach Michel 'Papa'Schollen gaf aan dat hij geen invloed had op het veld dus dat de spelers dat voor lief moesten nemen. Verder posteerde hij Patrick 'Patjuh'Begemann in de aanval om 'oorlog' te maken. Aanvoerder Menno 'Puyol'Kostelijk nam hierdoor de rechtshalf positie in. En het wierp zijn vruchten af. Eric 'Helikopter'de Boer gaf aan dat wanneer VVO 3 eenmaal 2 doelpunten gemaakt had het dan vanzelf zou gaan lopen, en dat gebeurde ook.

In de 51ste minuut was het Patrick Begemann die een terechte strafschop kreeg. Kostelijk nam deze voor zijn rekening en faalde uiteraard niet, 0-1. Weer Patrick Begemann kreeg in de 58ste minuut een steekpass van Boy 'Pinda'Nefkens, die een bal van DVV had weten te onderscheppen, en scoorde beheerst de 0-2. Het plaatsen van hem in de aanval bleek voor deze wedstrijd een gouden greep want in de 66ste minuut was het weer Patrick Begemann die een corner van Luuk 'Matic'Motshagen binnen kopte, 0-3.

VVO 3 was helemaal op stoom geraakt want in de 69ste minuut was het alweer raak. Sam 'Wodka'Reijnen gaf de bal naar links op Nefkens die makkelijk de tegenstander omspeelde en beheerst kon scoren in de korte hoek, 0-4. 5 minuten later lag de volgende er al weer in. Nefkens wist weer een DVV pass te onderscheppen, hij zette een prima 1-2 combinatie met Mark 'Markie'Schollen in, en omspeeld vervolgens de keeper voor de 0-5.

En toen kwam doelpunt nummer 100 van deze competitie voor VVO 3. En op een uitstekende manier kwam deze tot stand. Een prima uitgespeelde aanval waarin Mark Schollen een pass gaf op Nefkens,  die de bal vervolgens door weet te spelen op de voor de goal gekomen Luca 'Beer' Geurds. Hij nam de bal mee en wist te scoren, 0-6.

Het slotakkoord in de 84ste minuut was voor Mark Schollen. Een prima bal van Jim 'Duitser'Wandt werd door hem meegenomen, hij zette goed door en terwijl hij in het strafschopgebied werd neergelegd weet hij de bal toch nog voor nummer 101, en de 0-7 in deze wedstrijd, binnen te tikken. De scheidsrechter had anders VVO 3 zeker weer een strafschop gegeven, maar dat bleek dus niet nodig.

Na een stroef begin volgde er dus toch nog een mooie overwinning. Luca Geurds was uiteraard 'Man of the Match' want hij verdiende voor het team een ruime extra premie door het maken van het 100ste doelpunt. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen AVW'66 9, ook een laaggeklasseerde ploeg. Wij hopen dan echter dat het veld geen invloed zal hebben op het voetbal. Want het publiek komt toch ook om te genieten, nietwaar ? U leest het verslag weer hier.

 

1 april 2012

 

VVO 3 zaterdag op weg naar 100 doelpunten

 

Waar vorige week de temperatuur schijnbaar een rol speelde en er matig gespeeld werd door VVO 3 was dat jl. zaterdag geheel anders. Het weer was zeer fris en de tegenstander heette DUNO D 4. Aan het begin van deze competitie werd er in Doorwerth met 4-2 verloren, een wedstrijd waarin VVO 3 geen moment bij de les was. Dus waren de spelers gebrand op een revanche en hoefde coach Michel 'Papa'Schollen geen moeite te doen zijn mannen te motiveren. DUNO had geen schijn van kans en VVO 3 verzuimde alleen om de overwinning in ruime dubbele cijfers te schrijven.

In de wedstrijd was er zeker nog sprake van een 8-tal 100% kansen die er niet in gingen. De wedstrijd eindigde hierdoor in 'slechts' 9-3, en werd het toch nog de wedstrijd van de gemiste kansen. De tegen doelpunten van DUNO kwamen overigens tot stand omdat VVO 3 even te veel gas terugnam. Door deze ruime overwinning staat VVO 3 al op 94 doelpunten. Met nog 7 wedstrijden te spelen is ook het 100ste doelpunt binnen handbereik. Wij zijn zeer benieuwd wanneer, en door wie, deze gemaakt gaat worden. Voorzitter Willem 'Merab'Nefkens heeft al toegezegd dat dit gevierd gaat worden. 

Aan het feit dat diverse spelers van VVO 3 nog kritisch waren op het spel en dat er nog zoveel kansen waren gemist bleek weer eens dat de ploeg nog verder gegroeid is. Bovendien blijft het team ook volgend seizoen grotendeels intact dus dat beloofd veel. De redactie heeft reeds een bericht ontvangen van een bekende vervoerder in de regio Arnhem ( en sponsor van grote broer Vitesse ) dat het vervoer al geregeld is wanneer volgend seizoen heel goed gaat aflopen. Wij zullen het allen gaan zien, en meemaken. 

Direct vanaf het begin van de wedstrijd maakte VVO 3 de intenties duidelijk. Er werd veel druk op de bal gezet en er was veel beweging. DUNO wist even niet wat het meemaakte en na 4 minuten lag dan ook de eerste bal al achter de DUNO doelman. Een diepe bal van achteruit op Boy 'Pinda' Nefkens werd door hem vanaf rechts scherp voorgegeven op Brian 'Gio' Donderwinkel die niet faalde en binnen tikte, 1-0. 

Hierna werden er een heel aantal kansen gemist ( zeker Donderwinkel had er nog 3 kunnen maken ) en duurde het dan ook tot de 14de minuut voordat er weer gescoord werd. Weer Nefkens ontving een pass, houd de bal onder controle en loopt op snelheid richting DUNO doel (een tweede Messi) . Vervolgens geeft hij op het juiste moment een pass op Patrick 'Patjuh' Begemann die zeer beheerst af wist te ronden, 2-0. 

In de 20ste minuut was het weer de vlijmscherpe Donderwinkel die wist te scoren. Door goed druk te zetten op een DUNO verdediger veroverde hij de bal waarna hij eenvoudig de keeper wist uit te spelen en te scoren, 3-0. Nummer 20 van Donderwinkel ook dit seizoen. 

Vanaf dit moment werd VVO slordiger en ging het veel te veel gas terug nemen. Hierdoor verslapte ook de concentratie waardoor DUNO in de 27ste minuut wist tegen te scoren. Een corner werd niet goed weggewerkt waarna de bal via een kluts achter keeper Thomas 'Meerits' Begemann terecht kwam, 3-1. In de 36ste minuut wist VVO 3 wel weer de afstand in de score te vergroten maar dit was een direct gevolg van een fout van de tegenstander. Een verkeerde terugspeelbal werd eenvoudig door Nefkens opgepikt die hem af kon geven op aanvoerder Menno 'Puyol' Kostelijk die de 4-1 aantekende. 

Een paar minuten voor rust wist DUNO echter weer te scoren. Een voorzet vanaf rechts werd prima binnen gekopt, 4-2. Precies de eindstand van eerder dit seizoen, maar nu in VVO 3 voordeel. Hierop werd dan ook in de rust nog even de nadruk gelegd door coach Schollen. Bovendien werd aangegeven dat als het team zoveel kansen bleef creëeren er een grote uitslag in moest zitten. 

Toch begon VVO 3 aan de tweede helft zoals het de eerste was geëindigd, en kwam DUNO in de 56ste minuut nog dichterbij. Op een ingooi van DUNO werd nauwelijks ingegrepen door de VVO verdediging en kon de 4-3 worden gemaakt. Dit was echter wel weer het moment dat de spelers wakker werden geschud en weer gingen voetballen zoals het moest. 

In de 59ste minuut betekende dit dan ook al weer het volgende doelpunt. Een goede voorzet van Mark 'Markie' Schollen werd door Nefkens prima binnengetikt, 5-3. VVO 3 ging er weer voor en de kansen volgden elkaar snel op. DUNO kon het uiteindelijk niet meer bijbenen en het werd dan ook eenrichtingsverkeer richting DUNO doel. in de 70ste minuut werd het 6-3. Ditmaal Kostelijk passte op Donderwinkel die direct schiet en scoort. in de 76ste minuut volgde de 7-3. Patrick Begemann zet vanaf eigen helft (!) een solo in en speelt alles en iedereen uit (Messi nummer 3) en rond beheerst af. 

In de 84ste minuut volgde een prachtig uitgespeelde aanval die eindigt bij Donderwinkel. Deze geeft voor vanaf rechts en Patrick Begemann stond op de juiste plek om in te tikken, 8-3. En in de 85ste minuut volgde het slotakkoord. Bijna vanzelfsprekend ingezet door Nefkens die zich weer een vrijgespeeld had. Zijn schot belandde echter op de paal waarna Mark Schollen op de juiste plek stond om alsnog in te schieten en ook zijn doelpunt deze middag mee te pikken, 9-3. 

Volgende week en de week erna volgen de uitwedstrijden tegen laagvliegers DVV en AVW´66. De week erna gevolgd door een thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht. Wij zijn zeer benieuwd wanneer het 100ste doelpunt gemaakt wordt, en of er wellicht nog meer van deze uitslagen in zitten. Wij houden u op de hoogte.  

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie