Nieuws juni 2012

21 juni 2012

Seizoenafsluiting VVO 3 zaterdag weer een topevenement

 

 

Zaterdag 9 juni heeft VVO 3 zaterdag weer op onnavolgbare wijze het seizoen afgesloten. De avond was onder het motto : "VVO 3 zaterdag meets Oranje" gevormd rondom de EK 2012 poule wedstrijd Nederland – Denemarken. Op de door de familie Begemann beschikbaar gestelde locatie was er de beschikking over een groot scherm om de wedstrijd op te kijken, er was een barbeque geregeld , een bar en voldoende drank dus het kon eigenlijk niet meer stuk. Het verlies van Nederland was dan ook maar een domper van korte duur. Er waren ook teveel hoogtepunten te beleven op deze afsluiting. Nagenoeg het volledige team was aanwezig, dus spelers, staf en scheidsrechter Aveskamp. Zij kregen aan het begin uit handen van sponsor Willem 'Merab' Nefkens een prachtig boek ( 106 pagina's ! ) met daarin alle wedstrijdverslagen met foto's en de belevenissen van het afgelopen seizoen. Dit werd enthousiast ontvangen. Vervolgens had de sponsor voor coach Michel 'Papa' Schollen het boek 'Toptrainers' , waarmee hij de coach bedankte voor zijn inzet maar tegelijkertijd een verpakte tip gaf dat de kwaliteit omhoog moet komend seizoen. Daarnaast verrasten de spelers de leiding en scheidsrechter, als blijk van waardering voor alles wat er voor het team gedaan wordt, met een fles champagne.

Hoogtepunt was vooral ook de uitreiking van de prijzen voor speler van het jaar. Deze winnaars worden door het team en leiding zelf gekozen d.m.v. het toekennen van punten. Een eervolle vermelding was hierbij voor Rolf Peters. Hij heeft zich zeer in dienst van het team opgesteld het hele seizoen en kreeg dan ook het "Snoepje van de week" , een plak chocola. Sam Reijnen kwam net 3 punten tekort om in de prijzen te vallen, maar de waardering van zijn teamgenoten bleek groot. Voor de prijswinnnaars was er een bijpassende bokaal.

De uiteindelijke winnaars waren : 1.  Boy Nefkens:              85 punten

                                                             2.  Mike Elfferich:             38 punten

                                                             3.  Thomas Begemann:  21 punten

De avond eindigde op locatie rond 23.00 uur, maar werd uiteraard voortgezet rondom de Korenmarkt te Arnhem. Voor een impressie van deze top afsluiting , kijk in ons fotoalbum.

 

07-06-2012

De in de regio Arnhem bekende trainer Wim Bastein heeft woensdagavond de afsluitende training voor dit seizoen verzorgd. Bastein is een bevlogen en zeer aanwezige trainer en heeft gewerkt bij Eldenia, SC Westervoort, AVW'66 en DVV .  Hij wist de VVO 3 spelers weer de nodige bagage mee te geven naar het volgende seizoen en leerstof waar zij in de zomerperiode mee verder kunnen. De gehele selectie was na de training, terwijl zij toch een intensieve training hadden gehad, erg voldaan. Bastein zorgde ervoor dat de spelers continu in beweging waren en had veel dynamiek in de training verwerkt. Volgend seizoen zal hij bij Arnhemse Boys 1 actief zijn en wij feliciteren de 'Boys'dan ook met het contracteren van zo'n topper.  

Zelf was Bastein ook zeer tevreden en complimenteerde coach Michel 'Papa'Schollen met zo'n goede en leuke groep. Ook hij had, net als Theo Bos vorig jaar, een heel aantal spelers gezien met uitstekende kwaliteiten. Iets wat uiteraard weer leuk is om te vernemen van een trainer als Bastein. 

Wim Bastein is een goede bekende van coach Schollen en had deze eerder dit seizoen bijgestaan met het vinden van trainingsvormen voor VVO 3 zaterdag. Op de vraag van Schollen of hij de afsluitende training wilde doen reageerde hij direct enthousiast. En de spelers waren na afloop al even enthousiast over Bastein.

 

     

 

 n

 4-6-2012

 

VVO familietoernooi gewonnen door team VVO 3 van assistent 'Capellas'

 

Het weer was herfstachtig op Sportpark de Pinkenberg waar op 3 juni jl. het voetbalseizoen bij VVO werd afgesloten met een familietoernooi en een barbecue. Dit was jammer maar daarom werd het voetbaltoernooi niet minder leuk. Wellicht vanwege de slechte weersomstandigheden hadden een tweetal teams toch maar besloten niet te verschijnen, wat voor de organisatie dan weer vervelend is. Waarom meld je je dan aan (red.) ?

VVO 3 zaterdag was goed vertegenwoordigd met twee teams. 1 team werd door coach Michel 'Papa'Schollen begeleid en het andere team door assistent Pascal 'Capellas' Schollen. In de dagen voorafgaand aan het toernooi werd de staf nog geconfronteerd met een heel aantal afmeldingen wegens blessures, iets wat vooral in het team van assistent 'Capellas' zorgde voor aanpassingen. En laat nu juist dat team het toernooi weten te winnen.

In een bloedstollende finale tegen het team van VVO 5 kwam er zelfs na een verlenging geen winnaar uit de bus. En dus moesten er strafschoppen worden genomen. Het team had daarin gelukkig de beschikking over Patrick 'Patjuh' Begemann die nu als keeper een hoofdrol opeiste en waaraan de overwinning absoluut kon worden opgedragen. Hij wist nl. 3 strafschoppen te stoppen. De leiding van VVO 3 was achteraf dan ook verheugd om te ontdekken dat er geen scouts op de Pinkenberg aanwezig waren zodat Begemann niet weggekocht zou worden. Zie de foto's van de finale in het fotoalbum.

 

                                                                                              Het winnende team

 

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie