Nieuws oktober/november 2012

26-11-2012

VVO 3 verdiende meer..

VVO 3 speelde zaterdag een boeiende wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Blauw Geel '55 9 uit Ede.  Aan het begin van dit seizoen werd er door VVO 3 thuis verloren van de Edenaren met 2-4. Op sportpark de Peppelensteeg leek het nu heel anders te gaan verlopen voor VVO 3. Nadat een aantal Feyenoord aanhangers, bij het opstellen van beide ploegen, met Bengaals vuur voor een echte voetbal sfeer hadden gezorgd begon VVO 3 sterk aan de wedstrijd. Zeker in de eerste helft werd er zeer verzorgd gespeeld door de VVO'ers. Helaas werd er toch aan het kortste eind getrokken en verloor VVO 3 met 3-2, maar een gelijkspel had beter de krachtsverhoudingen op het veld weergegeven. 

Zoals gezegd kwam VVO 3 weer sterk uit de startblokken. En overdonderde het Blauw Geel '55 9. Al in de 4de minuut leidde dit tot de openingstreffer van de wedstrijd, gemaakt door Boy 'Pinda'Nefkens. Hij ontving de pass van Brian 'Gio'Donderwinkel en schoot de bal geplaatst in de korte hoek langs de Edese doelman, 0-1. De hele eerste helft waren er over en weer kansen , waarvan VVO 3 er helaas niet meer van wist te benutten. Blauw Geel kreeg er ook een aantal maar keeper Thomas 'Meerits'Begemann hield zijn doel schoon. Tot de 43ste minuut dan want toen wist een Edese buitenspeler vrij door te lopen. De voorzet werd vervolgens prima ingekopt, 1-1.

Tijdens de rust in de kleedkamer overheerste de tevredenheid over het vertoonde spel en was er teleurstelling over de gemiste kansen. Niettemin was er ruim voldoende vertrouwen over de kans op een overwinning deze zaterdag. Na de hervatting leek ook alsof VVO 3 de wedstrijd zou gaan winnen. In de 50ste minuut wist VVO 3 namelijk weer op voorsprong te komen. Ditmaal werd door de controleur op het middenveld, Sjors 'Giorgio' Antheunis, de bal op een afstand van zo'n 20 meter afgelegd op de aan zijn linkerkant opkomende Nefkens.  Deze bedacht zich geen moment en plaatste de bal direct in de rechter kruising van het Edese doel. Onhoudbaar voor de doelman en het fraaiste doelpunt van de wedstrijd, 1-2.

Kort na deze nieuwe voorsprong kreeg VVO 3 een 100% kans op een 1-3 voorsprong maar helaas mislukte dit. En schijnbaar betekende het ook een ommekeer in de wedstrijd. Blauw Geel kreeg even een overwicht te pakken en wist dit ook te vertalen in doelpunten. De eerste kwam in de 60ste minuut uit een corner tot stand. Bij de eerste paal kon deze worden ingekopt, 2-2. Slechts 4 minuten later wist Blauw geel zelfs de 3-2 te scoren. Ditmaal uit een voorzet van links op een vrijstaande speler die hard langs doelman Begemann in kon schieten.

Helaas voor VVO 3 gaf Blauw Geel '55 9 de wedstrijd niet meer uit handen. Beide ploegen wisten in het restant van de tweede helft ook nauwelijks kansen meer te creëren. VVO 3 probeerde nog wel de druk op te voeren maar Blauw Geel controleerde de wedstrijd vanaf dat moment goed. En dus stonden onze jongens met lege handen na afloop. Voorzitter Willem 'Merab'Nefkens was echter zeer content over de instelling van het team en over het spel, en verweet de ploeg dan ook niets. Ondanks dat het alweer de 5de nederlaag van dit seizoen was.

Volgende week reist VVO 3 weer richting Ede, waar het aan zal treden tegen Ede Victoria 2. Deze wedstrijd wordt reeds om 12.00 uur gespeeld, niet direct een favoriete tijd voor VVO 3. Wij verwachten niettemin een getergde ploeg die dan wel de punten uit Ede mee naar Velp zal willen nemen. Let op ons verslag hier.

 

11-11-2012

 

VVO 3 gemakkelijk naar winst tegen DFS sv 5

Vorige week schreven wij hier dat wij zeer benieuwd waren of VVO 3 er tegen DFS weer zou staan. Op het mooie, herfstachtig gekleurde, Sportpark de Pinkenberg stonden zij er inderdaad weer jl. zaterdag. Het was prima voetbalweer en waar het leek alsof de spelers zeer gelaten het duel ingingen bleek al snel dat ze wel gemotiveerd waren om weer eens een overwinning bij te kunnen schrijven. De langdurig geblesseerden Eric 'Goofy'de Boer en Mark 'Markie'Schollen waren er nog niet bij en Robbert 'Handjes' Wielema speelde met een ander vertegenwoordigend elftal mee. En verder was Tim 'Bam' Elfferich niet geheel fit maar zat wel op de bank. Niettemin werd er met 6-3 van DFS gewonnen. Waarbij de 3 tegen doelpunten van DFS in het laatste deel van de tweede helft tot stand kwamen, en de oorzaak waren van een te gemakkelijk spelend VVO 3 in dat deel van de wedstrijd.

VVO 3 begon weer eens 'ouderwets' sterk. Er werd op het hele veld goed direct goed druk gezet en de ploeg stond goed in balans. Gezegd moet worden dat het deze keer ook echt de wedstrijd van het middenveld werd. Zeker in de eerste helft was dat het geval. Sam 'Wodka' Reijnen, Sjors 'Giorgio'Antheunis, Patrick 'Patjuh'Begemann en controleur Luuk 'Matic'Motshagen heersten. In de 4de minuut was het dan ook de zeer sterk spelende Reijnen die een bal wist te de onderscheppen en te passen naar Antheunis. Deze tikte de bal mooi over een DFS verdediger heen en rondde beheerst af met een geplaatst schot in de hoek, 1-0. 

VVO 3 vervolgde haar dadendrang en kreeg in de minuten hierna ook een aantal kansen maar deze werden niet benut. Vooral de aanvallers Boy 'Pinda' Nefkens en Brian 'Gio'Donderwinkel hadden het vizier in deze wedstrijd, ondanks dat zij beiden wel scoorden, niet helemaal scherp staan. Wat een geluk was voor DFS want anders hadden er zeker dubbele cijfers op het scorebord gestaan. In de 19de minuut was het echter wel weer raak. Donderwinkel werd met een slimme pass diep gestuurd , waarna hij een DFS verdediger uit wist te spelen en oog bleek te hebben voor Reijnen die de voorzet ontving en alleen nog de voet tegen de bal hoefde te zetten voor de 2-0.

Weer een heel aantal kansen later werd er in de 39ste en 42ste weer gescoord door VVO 3. Eerst was het weer Reijnen, die een steekpass gaf op Antheunis. De buitenspelval van DFS mislukte en Antheunis kon alleen op de keeper af om de 3-0 aan te tekenen, en zijn tweede doelpunt deze middag. Daarna was het 'Patjuh'Begemann die een door Motshagen genomen corner binnen wist te koppen voor de 4-0. Donderwinkel zette er nog wel zijn voet tegen aan maar wij schrijven dit doelpunt op het conto van Begemann. Met 4-0 werd er ook de rust ingegaan.

In het begin van de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Niettemin merkten wij wel dat doordat Luca 'Beer'Geurds noodgewongen gewisseld was en Motshagen zijn plaats centraal in de verdediging overgenomen had, Rolf 'Lenny' Peters de linkshalf positie van Reijnen had overgenomen en  Tim Elfferich ook in de ploeg gekomen was voor Begemann (moest van kousen wisselen) dat VVO 3 de grip op de wedstrijd verloor. Toch wisten zij in de 54ste minuut nog wel te scoren. Ditmaal gaf Antheunis een diepe bal op Dnderwinkel, die geen moeite had om de bal over de DFS keeper heen te tikken voor de 5-0. Vervolgens was het in de 59ste minuut weer raak. Nu was het Donderwinkel die Nefkens een diepe bal wist te geven , die ook deze beheerst over de DSF doelman wist te stiften, 6-0.

Hierna was VVO 3 het kwijt, en ging in ieder geval teveel achteruit leunen. In de 62 ste minuut leidde dit tot de 6-1 van DFS. Een corner werd slecht weggewerkt en makkelijk ingetikt door een DFS aanvaller. In de 76ste minuut werd het zelfs 6-2. Nu door een afstandsschot wat van richting veranderd werd via Geurds en doelman Thomas 'Meerits'Begemann kansloos liet. Het slotakkoord was ook nog voor DFS. In de 85ste minuut wisten zij met een schot vanaf de 16 meter lijn een prima 6-3 te scoren. Maar op dat moment was de wedstrijd uiteraard allang gespeeld. En had VVO 3 meer kansen benut zeker.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Wodanseck in Wolfheze. Wij hopen dat VVO 3 dan er weer staat en de 4de overwinning bij weet te schrijven. U leest het weer in ons verslag.

 

 

 

 

2-11-2012

Collectief falen van VVO 3

Wellicht doordat er een speelronde tussenuit gevallen was (20-10), of door het tijdstip (12.15 uur), of wat voor een andere reden dan ook, VVO 3 was helemaal niet 'bij de les' zaterdag 27-10 in de wedstrijd tegen SDV Barneveld 10 in Barneveld. Men kan rustig stellen dat VVO 3 weggespeeld werd, zeker in de tweede helft. Geen enkele speler haalde in deze wedstrijd een redelijk niveau dus kon er gesproken worden over een collectief falen. VVO 3 verloor zeer terecht, en niet geflatteerd, met 9-2.

Vooraf leek het al dat de spelersgroep in instelling had van , we zien het wel. Er was geen echte wil om te winnen aanwezig, of om een goed resultaat neer te zetten. En wanneer het team zo het veld in stapt gaat het uiteraard mis. In de 16de minuut van de eerste helft scoorde SDV Barneveld dan ook de eerste treffer, een voorzet van rechts op hun volledig vrijgelaten spits sie niet aarzelde, 1-0. 2 minuten later volgde nummer 2 al. Een van richting veranderd afstandsschot belandde naast keeper Thomas 'Meerits'Begemann, die een slechte middag tegemoet ging, 2-0.

In de 37ste minuut kon SDV een combinatie door het midden opzetten, de VVO 3 verdedigers lieten de aangespeelde aanvaller lopen die gemakkelijk 3-0 kon aanteken. 1 minuut later wist VVO 3 iets terug te doen. Daar was weer een bevlieging van Brian 'Gio'Donderwinkel voor nodig maar hij deed het zeer fraai. Een door Luuk 'Matic'Motshagen kort genomen corner werd door hem vanaf links in de verre hoek achter de SDV doelman gekruld, 3-1. Dit was ook de ruststand.

In de pauze werd er nog even op gehamerd dat er meer inzet moest komen en dat het dan mogelijk moest zijn om een fatsoenlijk resultaat neer te zetten. Maar het ging direct al mis in de tweede helft. In minuut 47 werd er een voorzet gegeven en stond een SDV speler volledig vrij bij de tweede paal en kon eenvoudig de 4-1 scoren.

Vanaf de 60ste minuut ging het erg hard. Het begon met een voorzet vanaf rechts waarbij de VVO verdediging weer niet alert was en SDV 5-1 kon maken. 1 minuut later gevolgd door een actie over rechts door de beste man van het veld ( de nummer 22 van SDV ), die Sander 'Mooisander' Schollen liet staan ( normaliter toch aardig snel ) en de 6-1 kon scoren. Minuut 67 was het alweer raak. een SDV speler kapt naar binnen vanaf rechts en schiet hard en hoog de bal in het VVO 3 doel, 7-1.

In de 79ste minuut, VVO 3 liep inmiddels helemaal verdwaasd over het veld, wist de SDV aanvaller nummer 22 weer naar binnen te komen en hard in te schieten, 8-1. Gelukkig voor VVO 3 nam SDV even wat gas terug waardoor ze even op adem konden komen en de eer in de tweede helft konden redden. In de 87ste minuut was het weer Donderwinkel die wist te scoren. Ditmaal op aangeven van Patrick 'Patjuh'Begemann. Deze gaf de bal hoog op Donderwinkel, die hem van buiten de 16 meter opwipte en fraai over de SDV doelman schoot in het Barneveldse doel, 8-2. Het slotakkoord was uiteraard voor SDV Barneveld. In de 90ste konden zij nog via een één-tweetje in het 16 meter gebied de 9-2 aantekenen. Een enorme deceptie voor VVO 3 maar wellicht zorgt het in de eerstkomende wedstrijd, op 10-11 thuis tegen DFS sv, voor een extra gemotiveerd VVO 3 team. Wij zijn benieuwd of ze er dan weer staan.

 

14-10-2012

Na regen komt zonneschijn voor VVO 3

De weersomstandigheden waren niet ideaal jl. zaterdag op Sportpark de Pinkenberg. De herfst had werkelijk zijn intrede gedaan en VVO 3 zaterdag kreeg dan ook te maken met fikse buien in de thuiswedstrijd tegen Barneveld 3. Maar voor het team scheen de zon want de onweersbuien hadden zij vorige week al gehad ( het beschamende verlies bij en van VVOP 7 ).  Een goed groepsgesprek voorafgaand aan de training woensdag bleek echter de zonnestralen weer in het spel te hebben teruggebracht. De neutrale toeschouwer moet genoten hebben van de beleving die de spelers in grote delen van deze wedstrijd hadden. Er stond weer een team wat bij vlagen uitstekend voetbal op de (kunst)grasmat legde. Barneveld 3 kon er niet veel tegen inbrengen, buiten wat fysieke middelen. En dus won VVO 3 verdiend met 5-2. Opmerkelijk was ook dat er na afloop 5 verschillende doelpunten makers op het wedstrijdformulier stonden, waar we eerder vaak dezelfde namen tegenkwamen. een echte team prestatie dus.  Er waren zeker nog verbeter punten te ontdekken maar de technische staf en voorzitter Willem 'Merab' Nefkens zaten na afloop tevreden aan de bar. Illustratief voor de verandering in de mentaliteit die het team had ondergaan was dat er in het clubhuis vooral ook bij de spelers onderling gesproken werd over wat er nog verbeterd kon worden. Dus wij zijn erg benieuwd naar de ontwikkelingen in het verdere verloop van de competitie. Voorlopig nestelde VVO 3 zich met deze overwinning in de middenmoot.

In tegenstelling tot de eerdere wedstrijden startte VVO 3 slecht. Het leek wat nerveus en een beetje zoekende. Tegenstander Barneveld kwam wel snel uit de startblokken. Waarschijnlijk hebben zij in de wedstrijd verslagen gelezen dat VVO 3 meestal snel op voorsprong komt en zetten direct druk. VVO 3 wilde juist nu eerst eens  de bal rond laten gaan. In de 3de minuut ging dat verkeerd , een Barneveldse 1-2 door het centrum eindigde met een schot langs keeper Thomas 'Meerits'Begemann, 0-1. Coach Michel 'Papa'Schollen zei hier later over dat hij zich daar nauwelijks ongerust over maakte. "Ik merkte in de kleedkamer en aan het begin van de wedstrijd al dat de ploeg er anders stond en was er van overtuigd dat het goed zou komen. Dat we eerst op achterstand kwamen was wellicht nu alleen maar goed, het team was direct nog scherper". "Als we in het eerste half uur van de wedstrijd alle kansen benut hadden dan had Barneveld het in de rust waarschijnlijk al opgegeven en in de auto's terug naar huis gestapt. Wij verzuimden dat en lieten ze daardoor nog geloven in hun kansen".

Het duurde tot de 31ste minuut voordat VVO 3 gelijk maakte. Een strakke voorzet van Bran 'Gio'Donderwinkel werd door de snel voor het Barneveldse doel verschenen Boy 'Pinda' Nefkens hard ingeschoten, 1-1. Deze beide aanvallers waren deze middag overigens bij praktisch alle doelpunten betrokken. In de 44ste minuut kwam VVO 3 op voorsprong. een hoekschop genomen door Menno 'Puyol' Kostelijk werd door gelegenheidsaanvoerder Luuk 'Matic' Motshagen doorgekopt. Barneveld kreeg de bal niet uit het doelgebied weg en juist de vaak verguisde Rolf 'Lenny' Peters bleek nu zeer alert en wist de bal in het Barneveldse doel te tikken en VVO 3 op 2-1 te brengen. Het leverde hem dan ook het predicaat 'Man of the Match' op.

Hiermee was ook de ruststand bereikt. In de kleedkamer bleek iedereen er van overtuigd dat het 'erop en erover 'moest worden. Er waren al vele kansen niet benut en Barneveld leek geen tegenstander die het VVO 3 echt moeilijk kon gaan maken. De tweede helft was dan ook slechts 6 minuten aan de gang toen VVO 3 de voorsprong verder wist te vergroten. Een subliem genomen vrije trap van Donderwinkel werd door Motshagen al even fraai en hard in de verre hoek gekopt, 3-1. Motshagen bewees vooral met zijn actie voorafgaand aan dit doelpunt, hij liep op het juiste moment weg van zijn tegenstander, die hem even daarvoor vasthield, hoe scherp ook hij was.

In de 70ste minuut kreeg Donderwinkel het 'op zijn heupen'. Hij verliest zich vaak in zijn acties maar deze keer pakte het prima uit. Hij zette zijn actie ruim halverwege de Barneveldse helft in en liet een heel aantal Barneveldse spelers verbaasd staan. De actie eindigde met een fraaie lob over de doelman in de verre hoek van het doel, 4-1.

Inmiddels was het weer zeer slecht weer geworden. De regen en wind joeg over de Pinkenberg wat toch invloed leek te hebben op het spel van beide teams. Wellicht ook daardoor kon Barneveld in de 80ste minuut weer dichterbij komen. Een Barneveldse aanvaller kreeg de bal en kon zo doorlopen richting VVO doel en keeper Begemann kansloos laten, 4-2. Het slotakkoord was uiteraard voor VVO 3, waarbij het liet zien hoe zij willen voetballen. Een pass op Nefkens aan de linkerkant werd door hem aangenomen waarna hij de, door geen van de Barnevelders opgemerkte, inkomende Luca 'Beer' Geurds zag en hem de bal panklaar kon aangeven. Geurds plaatste de bal, binnenkant voet, goed en hard in de rechterhoek langs de Barneveldse doelman, 5-2. Hiermee werd ook de eindstand bereikt.

Volgende week is het een voetbal vrij weekend waarna op 27 oktober de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld wacht. Wij kijken er naar uit om te zien hoe VVO 3 zaterdag daar gaat spelen. U leest het weer hier uiteraard. maar u bent zeker welkom om het team te komen aanmoedigen en bekijken.  

9-10-2012

Slechte dag van VVO 3

Waar wij vorige week nog enigszins euforisch konden melden dat er een herboren VVO 3 zaterdag was, bleek het team jl.. zaterdag op bezoek bij VVOP 7 te Voorthuizen weer een hele slechte dag te hebben. En verloor het daarom ook zeer verdiend met 4-1. De gehele wedstrijd liep VVO 3 tegen zichzelf te voetballen en rolde er ook geen enkele vlotte combinatie over het veld. Passes kwamen niet aan , ballen werden niet goed gecontroleerd en de paar kansen die er waren werden niet benut. Kortom, het liep voor geen meter. Coach Schollen melde na afloop dan ook : "Laten we er maar niet teveel woorden aan vuil maken, het was helemaal niets vandaag. Wellicht waren de jongens vermoeid, want de concentratie en scherpte was er ook niet".

Even leek het nog goed te komen deze middag. VVO 3 startte behoorlijk in een 4-2-3-1 systeem, waar VVOP leek te zoeken naar de juiste speelwijze. Na slechts 7 minuten kwam VVO 3 dan ook op voorsprong, ietwat gelukkig dat wel. Een hoekschop, genomen door Patrick 'Patjuh'Begemann, werd door Boy 'Pinda' Nefkens ingeschoten. De VVOP doelman redde echter maar half waarna de attente Sjors 'Giorgio' Antheunis de bal voor het intikken had, 0-1.  De vreugde was wel van korte duur want in de 12de minuut wist VVOP alweer langszij te komen. Een bal werd door de VVO 3 verdediging slap weggewerkt waarna een VVOP aanvaller onderin de hoek langs keeper Thomas 'Meerits' Begemann kon inschieten.

Lange tijd ging het gelijk op in de wedstrijd al had VVO 3 zichtbaar moeite om in het eigen spel te komen. Nadat coach Schollen een driedubbele wissel had toegepast, b;eek deze averechts uit te pakken. In de 39ste minuut kwam VVOP op voorsprong. een steekbal door het midden werd door VVOP ingeschoten en niet goed gepakt door keeper Begemann. Vervolgens kon hij eenvoudig ingetikt worden, 2-1. Direct daarna draaide coach Schollen de wissels terug om weer grip op het spel te krijgen.

In de rust werd besloten om over te schakelen naar het vertrouwde 4-4-2. En werd besproken dat er toch meer in moest zitten voor VVO 3. Niettemin kreeg VVO 3 in het begin van de tweede helft direct al een enorme domper te verwerken. In de 47ste minuut werd de spits van VVOP aangespeeld en die bleek schoot de bal direct binnen in de linkerhoek, 3-1. Het werd het begin van eigenlijk een saaie tweede helft waarin VVO 3 het steeds moeilijker kreeg en steeds meer tegen zichzelf ging spelen. Irritaties ontstonden en geen enkele omzetting bleek te helpen. In de 73ste minuut volgde de nekslag voor VVO 3. Een afstandsschot van VVOP verdween weer onderin de hoek, 4-1. VVO 3 was verder onmachtig om dit recht te zetten , en mocht nog van geluk spreken dat het niet nog verder vernederd werd.

Wij zijn erg benieuwd hoe het team er volgende week op staat. Dan moet er thuis gespeeld worden tegen Barneveld 3, een zware dobber. VVO 3 kan dan echt laten zien wat het waard is.  Wij houden u op de hoogte.

 

1-10-2012

 De Glind slachtoffer van herboren VVO 3

Vorige week nog troffen wij na afloop van de wedstrijd tegen Blauw Geel een boze voorzitter Willem 'Merab' Nefkens in de kantine van VVO aan. Dat was een groot verschil met j.l. zaterdag. VVO 3 zaterdag trad om 15.30 uur aan tegen De Glind 2 ( Barneveld ) op het nieuwe kunstgrasveld van Sportpark de Pinkenberg. Vooraf had Coach Michel 'Papa'Schollen nog heel wat te puzzelen gehad want hij miste een groot aantal spelers van zijn team. Niettemin wist hij toch een heel aardig elftal neer te zetten. En een team dat in ieder geval wat wilde rechtzetten na het dramatische verlies van de week ervoor. Er stond dan ook een herboren VVO 3. Een team dat veel werk voor elkaar opknapte, waarin goed gecommuniceerd werd en wat verdedigend ( vooral eerste helft ) goed stond. Niet onbelangrijk was ook dat er een leider in het veld opstond in de persoon van Eric 'Goofy' de Boer. Hij stuurde zijn teamgenoten, coachte veel in het veld en ging zelf voorop in de strijd. Een belangrijke ontwikkeling binnen team VVO 3.  En dit alles leidde dan ook tot een prima overwinning met liefst 7-2.

Direct na de aftrap liet VVO 3 al zien dat het een heel andere wedstrijd zou worden. De bal ging eerst even rond en tegenstander De Glind werd afgetast.  Alle spelers stonden geconcentreerd in het veld en hielden druk op de bal. Een aantal speldeprikjes richting de verdediging en doelman van De Glind werden uitgedeeld. In de 18 de minuut brak de Boer de ban. Een afstandsschot van hem verdween laag in de verre hoek in het Barneveldse doel, 1-0. VVO 3 bleef vervolgens uitstekend voetballen en niet onbelangrijk, ook prima verdedigen. In de eerste helft kreeg De Glind daardoor ook nauwelijks echte kansen. En waren die er wel dan stond doelman Thomas 'Meerits' Begemann op de juiste plek.

Na 34 minuten werd er weer een prima aanval opgezet waarbij uiteindelijk de bal door Boy 'Pinda'Nefkens werd meegenomen die een uitstekende steekpass wist te geven op Brian 'Gio' Donderwinkel. Hij wist de doelman uit te spelen en simpel zijn eerste doelpunt van die middag binnen te tikken, 2-0.  In de 42ste minuut was het weer raak. Nefkens haalde uit met een schot op doel wat door de Barneveldse doelman met de voet gered kon worden. De attent meegelopen Menno 'Puyol' Kostelijk wist de rebound echter in het doel te plaatsen, 3-0.

Na deze goal leek De Glind het helemaal kwijt te zijn want in de 45ste en minuut 45+1 wist VVO 3 verder uit te lopen. Eerst wist Donderwinkel een bal vanaf rechts goed voor te geven op 'Mikey' die een Barneveldse verdediger uit wist te spelen en de keeper geen kans te laten, 4-0. Daarna wist Donderwinkel weer een wonderschoon doelpunt te maken, waar hij haast patent op lijkt te hebben. Een geplaatst schot van buiten het 16 meter gebied wist hij over de doelman van De Glind in de verre hoek te plaatsen, 5-0. Een aardige stand om mee te gaan rusten.

In de tweede helft leek het team van De Glind weer voldoende energie te hebben opgedaan, en trachtte ook het spel weer naar zich toe te trekken. En het kreeg ook kansen nu. Keeper Begemann wist vooralsnog zijn doel schoon te houden. In de 55ste minuut leidde een counter van VVO 3 weer een doelpunt in. Tim 'Bam' Elfferich gaf vanaf rechts de bal voor, die in het doel leek te gaan maar, over de doelman heen,  terugkaatste vanaf de lat. Donderwinkel stond echter op de juiste plaats om zijn derde van de middag aan te tekenen, 6-0.

In de 65ste minuut moest VVO doelman Begemann toch zwichten voor een hoge bal op zijn doel. En hij zag daarbij er wat ongelukkig uit want hij tikte hem, in de zon kijkend, in zijn eigen doel. 6-1 derhalve en De Glind kreeg steeds meer kansen. VVO 3 leek weer wat gemakzuchtig te worden. Niettemin wisten ze 5 minuten later (minuut 70) weer te scoren. En wederom met een fraaie treffer. Een vrije trap vanaf de rechterkant, genomen door Donderwinkel, werd snoeihard en geplaatst door Kostelijk achter de doelman gekopt, 7-1.

VVO 3 nam hierna duidelijk wat gas terug maar held de wedstrijd wel onder controle. De Glind mocht wel wat meer komen en zelfs ook voor de VVO doel verschijnen. En het kreeg daardoor in de 88ste minuut nog een cadeau van VVO. Een Barneveldse aanvaller wist vanaf links vrij op te komen en de bal op het VVO doel te schieten. Dit schot werd zeer knullig door verdediging en keeper Begemann gemist, 7-2. "Dat zijn toch fouten die je niet mag maken", zei coach Schollen na afloop, "maar hij een kniesoor die daar nu op let". "Ik ben trots op mijn team. Zij hebben onder moeilijke omstandigheden, waarmee ik de vele aanpassingen bedoel, de wedstrijd op instelling weten te winnen. En dat misten wij vorige week en eerdere wedstrijden. Dus hierop borduren wij verder. De voorzitter is weer blij heb ik begrepen".

Volgende week wacht VVOP 7 te Voorthuizen. een 'verre' uitwedstrijd dus. Wij zijn zeer benieuwd of VVO 3 de lijn van deze week dan weet door te trekken. U leest het weer hier.

.

Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie