Nieuws augustus 2014

 

31-8-2014

Er moet nog wat werk verzet worden

 

Na de tweede bekerwedstrijd ( van alle bekerwedstrijden doen wij later verslag ) blijkt dat er nog veel werk verzet moet worden door de technische staf van VVPO 3 zaterdag. Waar vorige week een winst van 4-1 werd behaald tegen AFC Arnhem 2 werd er zaterdag met liefst 7-1 verloren van DCS 2 . Uiteraard woirdt dit mede veroorzaakt door een groot aantal afwezigen, waaronder  ook 'dragende' spelers. Keeper Jan 'Lange Jan' Tanis werd dan ook de 'Man of the match'. Zonder hem had DCS 2 zeker dubbele cijfers op het scorebord gezet. Op de eerstkomende training van woensdag 3-9 zijn gelukkig een aantal er wel weer bij en ook in de komende wedstrijden. Pas na de laatste bekerwedstrijd volgende week tegen Paasberg 2 kunnen we dus zien hoe VVO 3 zaterdag er werkelijk voor staat. De technische staf had dit graag eerder duidelijk in beeld gehad maar moet met de situatie leven. Na zaterdag 6-9 doen wij u uitgebreid verslag over de gespeelde wedstrijden en de doelstellingen voor komend seizoen. 

 

 

18-8-2014

Nieuw seizoen is afgetrapt

Zaterdag jl. is VVO 3 zaterdag weer begonnen aan een nieuw seizoen met 2 korte trainingen en een oefenwedstrijd tegen VVO 4 zaterdag. Om 11.00 begon Ton 'Boomsma' Messing met een pittige training waarbij de conditie getest werd. De spelers hadden het na 45 minuten zwaar. Na 1 uur werd deze training afgeblazen en konden de mannen weer bijkomen. Vervolgens werd er gezamenlijk genoten van een (lichte) lunch en om 13.30 uur was het tijd voor een tweede korte training van 30 minuten. Deze stond in het teken van de standaard spelsituaties.  Om 14.30 uur stond er tenslotte de oefenwedstrijd van 2 x 30 minuten op het programma.

Duidelijk werd in deze wedstrijd dat de afwezige spelers gemist werden ( 8 spelers ontbraken) en dat er nog wel wat werk verzet moet worden om het ritme weer terug te krijgen. Niettemin werd het oefenpotje wel met 4-2 gewonnen.  Dit werd mede veroorzaakt door het feit dat Patrick 'Patjuh' Begemann enorm scherp was en tekende voor alle 4 de doelpunten. Waarvan 1 x uit een vrije trap, waar eerder op geoefend was. Verder was het wel goed om te zien dat een deel van de automatismen van vorig seizoen geregeld terug te zien waren dus dat stemde de technische staf zeer tevreden en geeft vertrouwen ook.

Woensdag a.s. zal er nog een keer getraind worden en op zaterdag 23-8 zal er gestart worden met het bekertoernooi tegen AFC Arnhem 2. Na 3 bekerronden en een gelijk aantal trainingen moet VVO 3 zaterdag helemaal klaar zijn voor de competitie.  De indeling en tegenstanders van de competitie is terug te vinden in het menu "Programma en uitslagen" . Na afloop van alle bekerwedstrijden zullen wij weer uitgebreid verslag doen van het bekertoernooi. 

 

 

 

4-8-2014

VVO 3 zaterdag begint weer aan een nieuw seizoen. 

Op 16 augustus begint voor VVO 3 zaterdag de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Die zaterdag zullen er twee korte trainingen zijn voor de selectie en staat er een oefenwedstrijd tegen VVO 4 zaterdag op het programma. De lat ligt voor het komend seizoen hoger en alle spelers krijgen weer een nieuwe kans zich te bewijzen. De selectie heeft aan het einde van het vorige seizoen zelf aangegeven meer resultaat te willen behalen. Het aantrekken van de nieuwe spelers Koen Reijnen en Benjamin Windhouwer moet daar mede voor gaan zorgen. Verder is de selectie nagenoeg intact gebleven dus wij hebben hoge verwachtingen. De technische staf, gevormd door trainer Ton 'Boomsma' Messing, assistent-trainer Pascal Çapellas' Schollen en trainer/coach Michel 'Papa' Schollen is er helemaal klaar voor en menen ook met deze selectie de volgende stap hoger te kunnen maken. VVO 3 zaterdag is ingedeeld in de 5e klasse 04 maar heeft om een andere indeling verzocht. Dit omdat er veel 'verre' tegenstanders zijn met 45 minuten reistijd. En zoals bekend houd het team graag een nabespreking in het eigen clubhuis. 

 
Geplaatst in Voetbal.

Geef een reactie