Aardige start van VVO 2…..

VVO 2 is heel aardig begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De uitwedstrijd in de bekercompetitie tegen buurman DVOV 4 werd namelijk met 1-2 gewonnen. waarbij we moeten opmerken dat VVO 2 het overwicht wat het had niet in doelpunten wist uit te drukken. Het weer had overigens nog wel invloed want nagenoeg de gehele eerste helft gingen beide elftallen gebukt onder stevige regenval. VVO 2 stond toen al op voorsprong want na 6 minuten wist de als nummer 10 opgestelde Sjors ‘Giorgio’ Antheunis te scoren. Van grote afstand eindigde zijn ‘voorzet’ over de DVOV doelman heen via de kruising in het net, 0-1. In de eerste helft waren er nog een heel aantal goede mogelijkheden, vooral ook voor spits Patrick ‘Patjuh’ Begemann maar het bleef tot de thee bij deze stand.

In de tweede helft, bij goed weer ondertussen, ging VVO 2 op dezelfde voet verder. En toch wist DVOV gelijk te maken. In de 57ste minuut verdween een van buiten het 16 meter gebied genomen vrije trap onhoudbaar achter keeper Jan ‘Janis’ Tanis, 1-1. VVO 2 raakte niet in paniek en bleef de weg richting DVOV doel zoeken. 10 minuten na de gelijkmaker leidde dat tot de 1-2. Een ingooi van Begemann kwam, nadat aanvoerder Luuk ‘Lukinho’ Motshagen voor afleiding had gezorgd, voor de voeten van volledig vrijstaande Sam ‘Sammie’ Reijnen die dit buitenkansje niet kon missen.

VVO verzuimde deze voorsprong verder te vergroten maar hij kwam ook niet meer in gevaar. Duidelijk is dat er nog wat meer scherpte in het team moet komen maar deze eerste wedstrijd gaf wel vertrouwen.

 

VVO 2 zaterdag begonnen aan een nieuw seizoen

Een kleine groep spelers van ons vriendenteam heeft de hele zomer door ‘getraind’ maar officieel zijn de trainingen weer gestart op woensdag 23 augustus jl. Dit ter voorbereiding op de bekercompetitie die inmiddels begonnen is op zaterdag 2 september. Hierin treffen wij 2 ploegen die wij ook in de competitie ( 5e klasse 04 ) tegen zullen komen, DVOV 4 en AVW’66 5, naast 4de klasser ESA 5. De bekerwedstrijden staan weer in het teken van de voorbereiding op de competitie, waar het uiteindelijk allemaal zal moeten gebeuren dit seizoen. De ambities zijn hoger gesteld dan eerdere seizoenen, dus wij zijn erg benieuwd naar de ontwikkelingen van VVO 2 zaterdag. Het team heeft zich weten te versterken met 2 gerichte aankopen, te weten linksback Thomas  de Vos en aanvaller Kevin Gunsing. Gunsing werd net voor het eindigen van de transferperiode vastgelegd en is een oude bekende bij VVO, de Vos kwam over van SML. Beide hebben al hun eerste minuten gemaakt in het elftal.

 

Gedwongen naamswijziging VVO 3 zaterdag

Uw VVO 3 zaterdag moet helaas het komende seizoen 2017/2018 verder als VVO 2 zaterdag. De wijziging is veroorzaakt doordat het ‘oude’ VVO 2 zaterdag pas laat is opgeheven omdat een heel aantal spelers van dat team afhaakten. Aangezien alle zaterdagteams ( 2,3 en 4 ) al ingeschreven waren moesten dus zaterdag 3 en 4 doorschuiven en werden zaterdag 2 en 3. Wij hopen dat deze verandering alleen voor het komende seizoen nodig zal zijn omdat wij immers graag door het leven gaan als het roemruchte team VVO 3 zaterdag. En daar ook al onze uitingen op aangepast hebben.