Juni 2017

21 juni 2017

15 juni 2017

VVO 3 zaterdag maakt er weer een feestje van…

Zaterdag 10 juni heeft ons VVO 3 zaterdag het einde van het seizoen gevierd. Locatie was wederom de gastvrije omgeving van de familie Reijnen te Velp, die wij ook hier willen bedanken voor de geweldige wijze waarop zij ons onderdak bieden voor deze viering. Onder het genot van de uitgebreide barbecue en genoeg drank werd het weer een geruchtmakende avond.

Er waren natuurlijk ook weer een aantal belangrijke prijzen uit te reiken. Het betrof de prijzen voor Speler van het jaar 2016/2017 ( dit jaar voor het belangrijkste deel bepaald door de leiding ) en de prijs voor Kampioen derde helft ( door de spelers bepaald ). Deze laatste prijs is nieuw en wellicht ook direct de meest prestigieuze prijs binnen het team. Het plezier in voetbal staat immers al jaren voorop bij VVO 3 zaterdag.

De prijswinnaars waren :

Speler van het jaar                                         1e plaats      Koen Krechting

                                                                             2e plaats        Sander Schollen

                                                                             3e plaats        Jan Tanis

Volgens ons is dit een uitstekende einduitslag, gelet op de prestaties en inzet van het afgelopen seizoen.

Kampioen derde helft                                   Brian Donderwinkel

Donderwinkel kreeg volkomen terecht deze prijs ( beker en bijbehorende t-shirt ). Hij was eerder dit jaar door Coach Schollen aangewezen als aanvoerder derde helft, en heeft deze rol meer dan uitstekend ingevuld. Hij was het ook die na de bekendmaking al zijn teamgenoten en de gehele staf, in een lange speech, op humoristische wijze besprak. Gelukkig is dit in zijn geheel gefilmd waardoor iedereen dit op een later tijdstip nog eens terug kan horen. Wij gaan er van uit dat de meesten de volgende dag geen idee meer hadden wat er is gezegd. 

Naast de prijzen waren er geschenken van de spelers voor de staf. Carla Kostelijk, Ton Messing, Pascal Schollen,Willem Nefkens en Michel Schollen kregen naast een mok met daarop een teamfoto ook nog een toepasselijk persoonlijk cadeau.

Als klap op de vuurpijl kregen de spelers, uit de mond van ‘El presidente’ Willem Nefkens, te horen wat hun geschenk voor dit seizoen zou worden. Dit zal een verzorgd teamweekend zijn wat nog te plannen is. Uiteraard werd dit met veel enthousiasme ontvangen.

Hierbij vast 1 groepsfoto van deze memorabele avond. Overige beelden zijn te vinden in het menu foto’s.