Carla Kostelijk, fotografe

 

 

Carla Kostelijk is al vanaf het begin betrokken bij het onvolprezen team VVO 3 zaterdag. Vanaf de start droeg zij zorg voor alle foto’s van wedstrijden en activiteiten van het team, maar ook de administratieve zaken. M.i.v. het seizoen 2018-2019 waren haar werkzaamheden als zelfstandig fotografe en het geven van fotocursussen niet meer te combineren met deze taken. Maar zij blijft uiteraard wel betrokken bij het team, al is het dan nu van een afstand. 

Ook voor foto’s van andere VVO teams, activiteiten van de vereniging en de accommodatie op de Pinkenberg is zij veelal verantwoordelijk. 

 

Carla heeft een passie voor fotografie. Begonnen als hobby is het inmiddels een serieuze bezigheid geworden. Als ervaren en betrokken fotografe maakt zij in opdracht fotoreportages van uw pasgebore. Zie voor meer info : www.well-born.nl .

Zij is verder betrokken bij Fotocursus Velp want haar kennis en kunde, maar vooral ook haar passie voor fotografie, wil zij graag overbrengen aan anderen.

Wanneer haar foto’s u inspireren, en u meer wilt leren over het maken van foto’s, kijk dan ook eens op www.fotocursusvelp.nl.