Kostelijk fotografie

 

 

Carla Kostelijk is al vanaf het begin betrokken bij het onvolprezen team VVO 3 zaterdag. En ook al vanaf de start draagt zij zorg voor alle administratieve zaken rondom het team. Wij noemen haar dan ook de elftalmanager.

Belangrijker nog, alle foto’s van het team, de feesten en de wedstrijden worden en zijn door haar gemaakt.

Ook voor de foto’s van andere VVO teams, activiteiten van de vereniging en de accomodatie is zij veelal verantwoordelijk. 

 

Carla heeft een passie voor fotografie. Begonnen als hobby is het inmiddels een serieuze bezigheid geworden.  Zo is zij ook betrokken bij Fotocursus Velp want haar kennis en kunde, maar vooral ook haar passie voor fotografie, wil zij graag overbrengen aan anderen.

Haar werk kunt u zien op deze website maar ook op www.kostelijkfotografie.nl. Wanneer haar foto’s u inspireren, en u meer wilt leren over het maken van foto’s, kijk dan ook eens op www.fotocursusvelp.nl. 

Klik op de afbeelding voor de link naar de website:

        

Fotograferen is leuk!

Nog nooit is er zoveel gefotografeerd als de laatste jaren. Alleen al op Facebook worden dagelijks 350 miljoen nieuwe foto’s geplaatst! Het maken en uitwisselen van foto’s is leuk! Maar soms kan het technisch beter, of kan de compositie wat spannender. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Contactgegevens ‘Fotocursus Velp’.

Adres:

Arnhemsestraatweg 24 6881 NG Velp

Telefonisch bereikbaar onder:  06-363 685 04

E-mail: fotocursusvelp@gmail.com