September 2021

VVO wint in de tweede helft van Groessen

Na een ongelofelijk lange periode zonder officiële wedstrijd was het eindelijk zo ver. Het geel zwarte sterrenensemble van zaterdag 3 mocht in de beker aantreden tegen Sportclub Groessen. Bij het bekertoernooi rijst altijd de vraag op: ‘Are we human, or are we cupfighters?’. Na een zinderende middag kon geconcludeerd worden dat we ons helaas weer human moeten noemen.
De dag begon goed, net ontwaakt haastte Patrick en Brian zich naar de mediamarkt om een splinternieuwe JBL-box met microfoons aan te schaffen. Deze werd de rest van de dag goed gebruikt en al snel schalde het nummer ‘Bon gepakt’ van Donnie over de zonovergoten Pinkenberg. Helaas bleek dat het enige wat goed geregeld was, want aan onder andere een scheidsrechter en wedstrijdballen ontbrak het. Martijn pakte echter zijn verantwoordelijkheid en hanteerde de fluit.
Nadat Martijn voor de eerste maal op de fluit had geblazen speelde VVO 3 zaterdag een rommelige eerste helft. Veel ballen vlogen over het hek en de jonge goden werden bij vlagen overlopen. Dit resulteerde in een 0-3 achterstand bij rust, gênant.
In de rust is alles op scherp gezet. Met de kantine werd afgesproken dat als we niet zouden scoren, de frituur niet aan ging na afloop en Lauren gaf aan dat je beter af en toe je man kan laten lopen.
Deze combinatie resulteerde in een razendsnelle goal na rust. Na een lange bal over de verdediging van Luuk nam Brian de bal in één keer op de slof. Dit maakte de stand na rust: 1-0! En daar bleef het bij.

Dolenthousiast werd begonnen aan de derde helft. Met supporters, vrienden en andere teams werd de overwinning van de tweede helft tot in de late uurtjes gevierd. Jan moest nog even van straat worden gehaald en taxi Binnie moest weer gebeld worden, maar verder is het zonder grote noemenswaardige incidenten verlopen.
Wij hopen u allen weer te mogen ontvangen volgende week in Duiven of op 18 september op de pink.