Van de coach

Hebben ze het voor elkaar of niet ?

Een mooie nieuwe website (2017). Ik moet dan ook beginnen om de maker ervan, Mark ‘Markie’ Schollen,  te complimenteren met het eindresultaat. Het ziet er geweldig uit !

Die regelen alles zelf. Zo wordt er gekeken naar VVO 3 zaterdag. Een mooi stel kameraden waarvan het grootste deel vanaf de oprichting in 2010 lid van dit bijzondere team is. Een wedstrijd bestaat altijd uit 3 belangrijke helften, die alle 3 ‘gewonnen’ moeten worden. Plezier in het voetbal en met elkaar, dat was en is het uitgangspunt. En wij ( de begeleiders ) zorgen ervoor dat zij van alle gemakken voorzien zijn. Het lijkt er dan soms ook op alsof ze betaald voetbal spelen….

Het begeleidingsteam bestaat, met ondergetekende, uit 5 personen. Voorzitter ( El Presidente ) Willem Nefkens is, naast onze vaste grensrechter, bovenal ook hoofdsponsor en supporter. Team assistent is Pascal Schollen , die in 2010 als keeper bij het team begon maar nu een rol heeft die veel beter bij hem past. Zeer belangrijk is ook de aanwezigheid van hoofdtrainer Ton Messing. Hij zorgt er voor dat het team kwalitatief verder kan groeien. Goede resultaten en goed spel vergroten immers het plezier in voetbal. Daarnaast is oud-speler Thomas de Vos vanaf het seizoen 2019-2020 teammanager geworden. Hij gaat gedeeltelijk trainingen verzorgen en zal verder alle voorkomende werkzaamheden rondom het team voor zijn rekening nemen. Hij is ook de vaste kok voor de teamweekenden.  

Hoofdsponsor Willem Nefkens is heel belangrijk voor het team. Veel is en wordt er door hem gefaciliteerd. Daarnaast zijn er met Gamba Seafood, MenSwerkt arbeidsbemiddeling en Fotocursus Velp een aantal prima team sponsors. Zij betekenen met elkaar veel voor VVO 3 zaterdag. En daarmee uiteraard ook voor de vereniging VVO. 

De leden van team VVO 3 zaterdag zijn inmiddels volwassener geworden. Zoals gezegd voetballen zij al vanaf 2010 met elkaar in dit team. Velen waren toen 18 t/m 21 jaar. Inmiddels samenwonend, uitgestudeerd en werkend, aan het einde van de studie, in ieder geval aan het begin van een ander leven. Er zijn wel een aantal spelers, noodgedwongen, gestopt en vervangen door andere vrienden. Een groot gedeelte van de spelers van 2010 voetbalt echter nog steeds met de vrienden van VVO 3 zaterdag. Want geen van allen is nog op de platte kar door Velp geweest. En dat zal toch nog een keer moeten gebeuren……

Wij willen dat ook meebeleven en zullen zorgen dat het plezier blijft bij dit vriendenteam, op welke manier dan ook.  Het speelt super bij VVO 3 zaterdag!

De trotse coach – Michel ‘Papa’ Schollen