Van de voorzitter

Hoofdsponsor

NEFKENS CONSULTANCY

Naast voorzitter ben ik ook sponsor van dit geweldige team ! En dat heeft natuurlijk een reden.

Een groot aantal jongens ken ik al vanaf de E’tjes en ze zijn van kleine kluitjesvoetballers opgegroeid tot een stel jong volwassenen die ook nog leuk kunnen voetballen en een zeer hecht team vormen.

Met SPFI , opgericht is in 2010 en na een voorzichtig begin steeds succesvoller geworden, ben ik vanaf het begin hoofdsponsor geweest. In 2018 is het bedrijf verkocht en ben ik weer aan een nieuw project begonnen inmiddels. Nieuwe uitdagingen en een nieuwe fase.

Daar zit ook weer de vergelijking met VVO 3 zaterdag: voorzichtig begonnen met weifelende (en soms twijfelachtige) resultaten, maar gedurende de seizoenen steeds beter gaan spelen tot een succesvol team dat met de besten mee zou moeten kunnen. En spelers die inmiddels ook in een nieuwe fase van hun leven beland zijn en voor nieuwe uitdagingen staan.

Meer vergelijkingen zijn te trekken:

Ik had binnen SPFI een heel goed team van specialisten verzameld, en werk nu ook weer samen met een goed team, en Michel heeft met Ton ,Pascal en Thomas nu ook een heel goed team om zich heen verzameld, waardoor hij zich geheel op de training en aanvullende sponsoring kan concentreren. Ton is de gelouterde trainer die in het seizoen 2013-2014 op verzoek van Michel erbij betrokken is. Hij doet dat met veel plezier en vooral ook passie en inzet. Vlak de inbreng van Pascal en Thomas verder niet uit, Pascal de assistent, tevens grensrechter en Thomas die overal voor in te zetten is. 

Zoals gezegd: SPFI was een succes in de afgelopen jaren en ik hoop dat het met VVO 3 in de komende seizoenen ook succesvol zal blijven gaan. Het mooie is dat als het allemaal niet lukt, de sfeer ook goed blijft en het na afloop van de wedstrijd altijd gezellig is in het clubhuis of er nu gewonnen of verloren is.

En dan zien ze elkaar ook nog in het weekend als ze uitgaan, een hecht en gezellig team dus.

Een belangrijk element in de wereld waarin ik werk is het gun-effect: als je degelijk, maar tegelijkertijd ook praktisch, aardig bent en gevoel voor humor hebt, wordt je de opdracht gegund. VVO 3 is ook een lekker stel gasten en dan gun je ze een leuk voetbalseizoen met een aantal faciliteiten die ik dan weer graag ter beschikking stelt.

Ik zie de toekomst voor VVO 3 zaterdag met vertrouwen tegemoet, waarbij er uiteindelijk maar eens voor het kampioenschap moet worden gegaan.

VVO 3 heeft het allemaal in zich, de sfeer is goed, de jongens willen voor elkaar werken met een sponsor die dit aanvoelt en faciliteert.

Willem Nefkens